Tuesday, November 16, 2010

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ


νέες επιχειρήσεις και  «έργα τέχνης» στην επαρχία


«Χωρίς τίτλο» λεπτομέρεια  2010


Δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε το όνομα του καλλιτέχνη που πραγματοποίησε το έργο αυτό σε κεντρικό δημόσιο χώρο στη κεντρική Εύβοια. Δεν είναι εύκολο γιατί πρόκειται ταυτόχρονα και για επιτυχημένο επιχειρηματία που κυκλοφορεί με ιδιάζουσα ενδυμασία και υπόδηση και διευθύνει αποφασιστικά τον νέο εκθεσιακό χώρο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού.


« υπόδηση σε μοβ απόχρωση.» λεπτομέρεια, 2010



Υποδέχεται τους επισκέπτες  ακριβώς στην είσοδο της νέας της εγκατάστασης με συγκρατημένο χαμόγελο αλλά και προθυμία για να σας ξεναγήσει.
Διαθέτει επίσης και εξαιρετικούς συνεργάτες που έχουν ειδικευτεί σε μεγάλες πρωτεύουσες  και παραμένουν ήρεμοι και διακριτικοί, έτοιμοι να σας βοηθήσουν  μόλις τους χρειαστείτε.



Τα έργα είναι εκτεθειμένα με ευαισθησία και χαρακτηρίζονται από μία πραγματικά συναρπαστική χρωματική σύνθεση πάνω σε ενδιαφέρουσες γεωμετρικές φόρμες




Τρυφερές εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια  δίνουν πραγματικά ένα άλλο νόημα στην όλη σύνθεση.


Απολαύστε τελικά  την συνολική εικόνα...





...και την θεαματική αισθητική παρέμβαση στον δημόσιο χώρο ακριβώς στο  κέντρο της Αρτάκης με την επίδοξη "κυρία Μιραράκη " της περιοχής που εντυπωσιάζει με τις ενδυματολογικές της συνθέσεις: 

Σε κάθε περίπτωση "εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε!"





No comments :

Post a Comment