ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)ΟΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΟΥ


1.


Γιώργος Τριανταφύλλου: "ας αφήσουμε την θάλασσα και τον άνεμο να μας π from Giorgos Triantafyllou on Vimeo.

Γιώργος Τριανταφύλλου: "ας αφήσουμε την θάλασσα και τον άνεμο να μας παρασύρει", διάλεξη στο workshop PATRAS • CITYLAB • 2014, from Giorgos Triantafyllou on Vimeo.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΝΑ  ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ

Το video αυτό αποτελεί νεώτερη επεξεργασία της διάλεξης με τίτλο: "ας αφήσουμε την θάλασσα και τον άνεμο να μας παρασύρει", που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2014 στο Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής για την πόλη της Πάτρας, PATRAS • CITYLAB • 2014. και βιντεοσκοπήθηκε από την ομάδα του εργαστηρίου. Στόχος της διάλεξης ήταν να ενημερώσει και να προετοιμάσει τους φοιτητές της Αρχιτεκτονικής προκειμένου να διατυπώσουν προτάσεις πολεοδομικής κλίμακας επεμβάσεων στην πόλη της Πάτρας.


Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2016


ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

Μια παραγωγή του Γιώργου Τριανταφύλλου πάνω σε μια ιδέα και ένα κείμενο του εικαστικού Κώστα Τσόκλη, που παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα του Τηνιακού Πολιτισμού στην Τήνο την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 και στο Κτήμα Γεροβασιλείου, στην Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου 2014.

Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2016


3.


Το video αυτό αποτελεί νεότερη επεξεργασία της μαγνητοσκοπημένης διάλεξης του αρχιτέκτονα Γιώργου Τριανταφύλλου με τίτλο: «ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ παραλλαγές & παραβάσεις» που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2015 στο Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής για την πόλη της Πάτρας, PATRAS • CITYLAB • 2015, με τίτλο «Αρχιτεκτονική και Πίστη» και βιντεοσκοπήθηκε τότε από την ομάδα του εργαστηρίου. 


Αναρτήθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2016
4.


ΟΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ / ΕΝΑ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Διάλεξη του αρχιτέκτονα Γιώργου Τριανταφύλλου στο πλαίσιο του εργαστηρίου - συνεδρίου CITYLAB 2016 με τίτλο: ΕΡΩΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ, που παραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 στην Πάτρα.

Αναρτήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α.Π. ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ / ΕΝΑ ΑΦΗΓΗΜΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αναρτήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2017
No comments :

Post a Comment