Monday, December 28, 2020

 


2020 

ΑΝΑΣΚΟΠHΣΗ
ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΛΗΣ



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συγκεντρώθηκαν και ταξινομήθηκαν χρονολογικά όλες οι Μικρές Eιδήσεις που δημοσιεύτηκαν το 2020, για ένα σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα, στην δεξιά στήλη αυτού του blog και στην συνέχεια απομακρύνθηκαν για να δώσουν την θέση τους στις επόμενες. Πρόκειται για συνοπτικές αναφορές επιλεγμένες για το συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό που αφορούν: 

Διαλέξεις, Ημερίδες και Τηλε-Ημερίδες, Τιμητικές Εκδηλώσεις, Νέες Εκδόσεις Βιβλίων και Περιοδικών, Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί, Διατριβές, Μετατυχιακά, Εκθέσεις, Θεατρικές Παραστάσεις, Συναυλίες, Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές Εκπομπές ακόμη και απώλειες σημαντικών προσώπων αυτού του τόπου. 

Προφανώς οι Μικρές αυτές Ειδήσεις δεν καλύπτουν το σύνολο των εκδηλώσεων του 2020 που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Μέρος δε εξ αυτών αποτελούν ήδη αναρτήσεις στην κεντρική στήλη του blog το σύνολο των οποίων για το 2020 θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα στην ανάλογη αναδρομή. 

Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές, κατά χρονολογική σειρά και όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν, από την χρονιά που φεύγει κάνοντας ΚΛΙΚ στο:



1 comment :

  1. Πραγματικά πολύτιμη η συμβολή του μπλοκ στο αρχιτεκτονικό και καλλιτεχνικό "γίγνεσθαι". Συγχαρητήρια!!!

    ReplyDelete